SvP riksdagskandidat umgås med dömd pedofil.

Den nazistiska rörelsen är krossad i Norrköping efter flera år av kamp mot dessa bruna krafter ute på gatorna i början av 2000-talet. Men det finns några få individer som är organiserade nazister kvar i Norrköping. En av dessa sågs nere vid Tyska Torget i sällskap med en dömd pedofil.

Det var under protesterna mot Sverigedemokratisk Ungdom som de två nazisterna sågs stryka runt i utkanten av Tyska torget tillsammans. Det var nazisten Andreas ”Andy” Fahlstedt som var riksdagskandidat i valet 2010 för Svenskarnas parti (SvP) tillsammans med Johan Samuelsson som är nazisten och dömd pedofil. Johan Samuelsson våldtog en 12-årig flicka vid två separata tillfällen. Han hade kommit i kontakt med henne på olika ungdomsforum på nätet.

Johan Samuelsson var aktiv och medlem i Svenskarnas parti när han begick våldtäkterna och fick lämna partiet när han greps. Svenskarnas parti har hela tiden hävdad att han ej varit en del av partiet även om det finns mycket dokumentation om hans medlemskap och aktivitet i partiet. Johan ska enligt partiet ha åkt ut i kylan efter domen för våldtäkt på barn men hans gamla nazistkompisar verkar åter umgås och ser inte så allvarligt på brottet. Anmärkningsvärt att ledande nazister umgås med dömda pedofiler.

0 Svar to “SvP riksdagskandidat umgås med dömd pedofil.”



  1. Kommentera

Lämna en kommentar




Kort om mig



Jag heter Rickard Karlsson och är boende i bostadsområdet Hageby i Norrköping. Jag har bott i Norrköpings skönaste förort i cirka 7 år. Jag är 31 år och arbetar som vårdbiträde inom Norrköpings kommun. Jag är fackligt organiserad och varit politisk aktiv under 16 år vilket kommer att märkas på bloggen.





Bra sidor